Trafficking in hotels

De training’ is ontworpen om deelnemers situaties te laten herkennen en adequaat te handelen. Deze praktijkgerichte cursus voorziet jou en je medewerkers van de nodige vaardigheden en kennis om rustig en doeltreffend te handelen onder (extreme) druk. De focus ligt op het minimaliseren van risico’s en het maximaliseren van veiligheid. ook van het slachtoffer. Deelnemers leren hoe ze in deze situaties moeten reageren en krijgen inzicht in de juiste procedures en protocollen. Zodat zij zich bewust worden van mogelijke situaties en hoe deze voorkomen kunnen worden.

Is deze cursus geschikt voor mij?
Deze training is geschikt voor hotel- en vakantiepark medewerkers en in een omgeving werkt waar het risico op trafficking of illegale prostitutie bestaat.

Jouw tijdsinvestering
1 lesdag van 09.00 uur tot 16.00 uur

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte voor deze training is 10 deelnemers.

Lesdag
+ Noodprotocollen
+ Risicobeoordeling
+ Bewustwording van gezondheid en veiligheid
+ Praktijkoefeningen

De cursus omvat
+ Doeltreffend handelen bij noodsituaties
+ Preventie
+ Praktijkoefeningen

Wat levert het op?
Na de training ben je in staat om:
+ Doeltreffend te handelen bij noodsituaties
+ Bewust te zijn van gezondheid en veiligheid slachtoffer 

De cursus is inclusief
+ 1 lesdag
+ Cursusmateriaal
+ Praktijkoefeningen

De kosten voor de training per deelnemer (ex. BTW)
€ 350,00

Ook andere medewerkers trainen?

Heb je meerdere medewerkers of collega’s die getraind moeten worden? Schrijf je dan in voor onze incompany training. Meer weten over de mogelijkheden? Meer informatie over onze Incompany trainingen vind je hier. 

Trainingen die je misschien ook interessant vindt

Overige trainingen

Tactisch
communiceren

Leer assertief, zelfverzekerd, veilig en conflict-constructief  te reageren in uitdagende en bedreigende situaties om een escalatie te voorkomen.

Ongewenst
gedrag

Leer agressie te herkennen, te de-escaleren en effectief te communiceren. Zodat jij je werk kan doen in in een veilige werkomgeving. 

Agressie
De-escaleren

Leer efficiënt agressie verminderen en de veiligheid bevorderen. We geven je handige tips die je in de dagelijkse praktijk kunt toepassen.